Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2020 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Snert cross 6 december 2016

fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn stoomboot stond Kees zijn favoriete VRV race op het programma. De Unox Snert Cross (de laatste race van 2016). Het mooie weer had ervoor gezorgd dat veel hardlopers de schoenen weer aangetrokken hadden en naar de Broekpolder waren gekomen. Arno en Kees hadden een paar dagen van te voren een off-road parcourtje uitgezet met veel modder (Ze waren namelijk goed smerig toen ze terugkwamen). Ook de Sint was het VRV event niet vergeten en had een van zijn pieten achtergelaten om voor nog wat extra sfeer te zorgen.

Toen het ďstartschotĒ klonk was het verrassend genoeg niet Julius of Jos die zoals altijd wegstoven maar Roland gevolgd door de rest van de VRV lopers. Al snel werd Roland ingehaald en begonnen zich bekende groepjes te vormen. Jos en Julius gingen er weer eens samen vandoor gevolgd door Harry en JuliŽn. Daarachter vormde zich een slinger van lopers (Gijsbert, Kees, Ralf en Mustapha) met zo hier en daar een groepje. Agnes, Katherine en Theo liepen samen de eerste paar kilometers maar, zoals Theo het zelf zei brak toen wel het draadje waardoor hij de dames moest laten gaan. Het parcours was gelukkig door de kou niet heel erg modderig waardoor het parcours iets minder zwaar werd. De heuvel die zich bij het einde van een ronde bevond maakte dat gelukkig meer dan goed.

Na 3 a 4 rondjes werd de top 4 bij de mannen duidelijk. Julius had een gaatje weten te slaan met Jos en ook Harry moest JuliŽn laten gaan. Jos had bijna nog een gelukje toen Julius bijna werd getackeld door een van de wilde honden die aanwezig waren. De winnaar bij de vrouwen was ook snel duidelijk doordat Liesbeth een grote voorsprong had genomen op Agnes en Katherine. Deze dames mochten uitvechten wie de tweede en derde plek zou krijgen. Uiteindelijk bleek Agnes de sterkste en finishte op een mooie tweede plek gevolgd door Katherine die tevreden was met een derde plek. In het Klassement is het vooral bij de dames nog erg spannend en zal de handicaprace waarschijnlijk gaan bepalen wie er met de prijzen vandoor gaat.

De meeste lopers wisten meer dan 4 rondes te lopen wat voor dit parcours een hele goede prestatie is. Er was echter een man die er vandaag bovenuit steeg en hierdoor als beloning een extra rondje mocht lopen (top gedaan Julius 7 rondjes).

Nadat alle VRV lopers de finish boven op de heuvel hadden bereikt en waren bijgekomen van de cross ging iedereen weer terug richting de labtap waar toepasselijk een warme kop erwtensoep stond te wachten. Ook was er zoals altijd een klein prijsje voor de deelnemers. Dit keer was het een heerlijke Unox rookworst.

Iedereen alvast een fijne kerst en een gelukkig en gezond 2017 gewenst, en ik hoop jullie bij de volgende race op 5 januari weer te zien.

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvť 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.