Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2020 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop

Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met de opmerkingen over de editie 2016 in het achterhoofd was er een nieuw parcours in het openluchtmuseum Lickebaert uitgestippeld. Dertig minuten en dan ronde afmaken was de opdracht.

Na het startschot stoof het evenwichtige deelnemersveld met zes dames en zes heren over het stoppelgras het bos in, om via modder, bochten en korte hellinkjes aan de andere kant er weer uit te komen. Via het pad buitenom werd de ronde van 1600 m volgemaakt en kon aan de volgende ronde begonnen worden.

Boudewijn liet vanaf de start merken dat hij zijn zinnen op de overwinning had gezet, al bleef Harry hem de hele wedstrijd in het vizier houden. Kort daarachter vormde Ralph een duo met Alice, in eerste instantie met ook Arno er bij. Die deed echter met Kees een estafette om zo te lopen en tegelijk tijdwaarneming te kunnen doen.

Achter de kopgroep liepen Liesbeth, Coline, Rene en Jolanda vrij dicht bij elkaar. Pas in de loop van de wedstrijd liep Rene bij de dames weg en maakte Liesbeth duidelijk dat ze blijft strijden voor een goed klassement. Coline, die haar laatste wedstrijd liep omdat haar stage bijna ten einde is, maakte het met Jolanda nog best spannend wie voor wie zou eindigen.

Iets verder achter dit groepje kwamen Denise en Sandra die pittig volhielden en ook een solide wedstrijd liepen.
Boudewijn maakte zijn 4e ronde ruim binnen de 30 minuten vol en is als enige aan de vijfde ronde begonnen. Harry zat ook nog nipt binnen de 30 minuten, maar aangezien Ralph dat niet zou redden, had hij aan vier rondes genoeg voor de tweede plaats. Ralph en Alice sprintten nog voor een scherpe tijd, maar kwamen toch net boven de dertig minuten uit. Vanaf dat moment was het iedereen afvlaggen die over de streep kwam.

Vanwege de warmte was het meegebrachte water zeer welkom, net als de (Magnum) ijsjes die de deelnemers na afloop konden ophalen.

Nu tijd voor een verdiende zomerstop. Wel blijven trainen natuurlijk, want op 7 september staat de Calvé 5 km in de Broekpolder op het programma.

Uitslagen en bijgewerkte klassementen staan online.

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.